Cererea pentru ouă BIO este mare, dar piața este sub reprezentată

Grupul Carmistin, prin brandul său La Provincia, a introdus pe piața din România un nou produs de top în gama BIO: ouăle BIO La Provincia. Aceste ouă provin de la găini crescute în condiții optime, având acces la spațiu deschis și fiind hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultura ecologică.

Această lansare vine ca răspuns la cererea tot mai mare pentru produse BIO de înaltă calitate, care să fie în concordanță atât cu sănătatea consumatorilor, cât și cu protejarea mediului înconjurător. Prin această inițiativă, Grupul Carmistin reafirmă angajamentul său față de o dezvoltare agroalimentară durabilă și responsabilă, adaptându-se cerințelor în creștere pentru produse sănătoase și de calitate.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a avut o viziune îndrăzneață și ambițioasă când a luat decizia de a demara acest demers important. Antreprenorul a observat o cerere tot mai mare pentru produse sănătoase și BIO, ceea ce a servit ca punct de plecare în dezvoltarea gamei La Provincia.

Unul dintre obiectivele principale ale companiei este de a oferi publicului larg produse de calitate superioară, fără a face compromisuri în privința procesului de producție și a calității ingredientelor. Prin lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, antreprenorul Iustin Paraschiv dorește să aducă o schimbare pozitivă în industria alimentară și să demonstreze că inovația și sustenabilitatea pot face diferența într-o piață competitivă.

Brandul La Provincia, parte a Grupului Carmistin, aduce pe piață ouăle BIO La Provincia, un produs nou și de calitate în portofoliul său. Aceste ouă sunt obținute de la găini crescute în condiții optime, având acces la spațiu deschis și fiind hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultură ecologică 100%.

Cele mai citite articole

Potrivit declarațiilor reprezentanților companiei, gama de ouă BIO reprezintă al doilea produs BIO lansat sub brandul La Provincia, primul fiind puiul BIO. Această lansare vine într-un moment în care producția de ouă BIO nu este suficient de reprezentată, dar cererea pentru acest tip de produs este semnificativă.

Studiile realizate pentru a înțelege profilul consumatorului au arătat că piața ouălor BIO în România nu este adecvat reprezentată și există o cerere semnificativă pentru un astfel de produs. De aceea, compania a decis să extindă gama sub brandul-umbrelă La Provincia, adăugând ouăle BIO. În acest fel, se răspunde nevoilor consumatorilor care preferă produsele alimentare premium și BIO, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Grupul Carmistin își propune să producă hrană sănătoasă și sustenabilă, având în vedere responsabilitatea față de consumatori și față de mediu. Compania a luat măsuri concrete pentru a asigura o producție alimentară responsabilă, inclusiv tranziția către agricultura ecologică prin conversia terenurilor agricole deținute. 

În prezent, peste 30% din terenurile proprii ale companiei, însumând peste 7.000 de hectare, sunt în proces de conversie către agricultura BIO. De asemenea, a fost dezvoltat un abator certificat exclusiv pentru alimentația BIO, asigurând astfel calitate superioară și proveniență sigură pentru produsele din carne.

La Provincia, ca brand responsabil și preocupat de sănătatea consumatorilor, a ales să investească în agricultura BIO și în abatoare certificate pentru alimentația BIO, în efortul de a oferi produse sigure, sănătoase și de calitate superioară. Ouăle BIO La Provincia sunt în prezent disponibile în magazine, iar distribuția lor va fi extinsă pentru a fi accesibile tuturor celor interesați de ouă BIO de calitate superioară.

La Provincia este un brand dedicat oferirii de alimente de cea mai bună calitate, provenite din surse responsabile și sustenabile, în concordanță cu nevoile și așteptările consumatorilor. Lansarea gamei de ouă BIO La Provincia reprezintă doar începutul, deoarece sunt planificate și alte inovații și extinderi de portofoliu în viitorul apropiat.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Activități de gambling pe care le poți încerca cu prietenii

Articolul Urmator

Ce purtăm la evenimentele organizate de companie

Cele mai populare