Cele mai utile 10 gadgeturi pentru creșterea productivității la birou

Uneori, pur și simplu, nu poți da tot ce e mai bun la locul de muncă, deoarece mintea ta nu este liberă sau poate corpul este aproape epuizat și nu te mai ajută. Ești blocat într-o buclă în care nu te poți concentra și finaliza sarcinile și, înainte de a-ți da seama, este ora 17 și nu ți-ai terminat treaba.

Timpul este cea mai valoroasă resursă; prin urmare, orice gadget care te ajută să economisești timp își merită cu siguranță banii, în privința productivității. Întrucât „profesiile de birou” ne impun să petrecem mai mult de 80% din timp în fața mesei de lucru, una dintre cele mai bune investiții în fericirea, productivitatea și confortul nostru este să avem zona de lucru organizată și optimizată. Iar acum nici măcar nu e atât de greu. Iată, mai jos, cele mai bune 10 gadgeturi care te pot ajuta în acest sens.

1. Organizator de cabluri

Organizarea pe birou îți poate ușura viața. Nu este nevoie să urmărești mai multe cabluri sau să încerci mereu să ghicești care aparține dispozitivului. Un organizator de cabluri te poate ajuta să îți menții toate dispozitivele USB și cablul în locul potrivit.

2. Carte electronică rachetă

Imaginează-ți că deții un stilou tradițional și un caiet de hârtie, dar, creat pentru era digitală. Cartea electronică rachetă îți permite să încarci notele în serviciul tău preferat în cloud, în timp ce poți șterge și utiliza din nou hârtia. Este un gadget de luare a notelor organizat digital conceput pentru economisirea timpului și păstrarea datelor pe termen lung. Caietul este infinit reutilizabil, datorită fibrelor care acoperă paginile sale. O cârpă umezită și suprafața este gata de refolosire.

3. Căști de anulare a zgomotului

Vocea umană este cel mai distractiv sunet dintre toate. Ori de câte ori trebuie să te concentrezi, pur și simplu, dezactivezi zgomotele sau conversațiile din fundal cu aceste căști compacte și confortabile la ureche. Oferindu-ți acea pace pe care ai dorit-o dintotdeauna și o focalizare suplimentară, căștile cu anulare a zgomotului pot fi o opțiune perfectă. Acest tip de căști vine în diferite dimensiuni și niveluri de performanță, în funcție de mediul în care te afli.

4. Încheietura cu gel

La fel de simplul cum și sună, o încheietură cu gel poate ajuta la prevenirea oboselii mâinii, deoarece o poți poziționa exact în locul de care ai nevoie pentru a face timpul mai confortabil la laptop. În plus, poate fi îndepărtat cu ușurință atunci când vrei.

5. Pernă ergonomică

Dacă munca ta implică perioade lungi de timp în șezut și nu ai chef să achiziționezi un scaun de birou adecvat, cel mai bine este să ai o pernă ergonomică și să îți protejezi spatele și sănătatea, în general. Ar trebui să ții cont, pentru mai mult confort, ca perna să te sprijine și să se muleze după forma corpului tău.

6. Adaptor cu ecran tactil

Cele mai citite articole

Nu mai este un miracol—acest gadget cool transformă ecranul obișnuit al notebookului în ecran tactil. Compatibil cu Windows 10, dispozitivul se conectează cu ușurință la cablul USB și face ecranul să răspundă la atingere cu un deget, mănușă, pensulă, stilou sau orice alt instrument. Fă conferințe video, întâlniri și prezentări ale clienților mai interactive și mai productive cu acest gadget magic.

7. Corector de postură

Cu toții ne dorim să avem o postură bună, dar, rareori, reușim. O postură proastă poate fi genetică. Acest lucru nu este bun pentru sănătate, deoarece, poate provoca vătămări corporale. Există o mulțime de moduri de a menține postura corpului. Una dintre cele mai bune este utilizarea corectoarelor de postură bazate pe tehnologie. Sunt foarte utile și ușor de folosit în lumea modernă. Ele ajută la menținerea posturii corecte în timp ce stai, mergi și dormi

8. Încălzitor/răcitor pentru băuturi USB

Dacă ai nevoie de cafea fierbinte sau de un suc rece în timp ce lucrezi, alege un încălzitor/răcitor de băuturi. Conectează-l la portul USB al computerului sau laptopului și vei vedea cum cana începe să se încălzească sau să se răcească pentru a-ți menține băutura la temperatura potrivită.

9. Saent

Saent este un gadget conceput pentru a crește productivitatea prin blocarea distragerilor online. Există miliarde de pagini web pe internet și este dificil să te împiedici să fii distras de un site sau altul. Cu o singură apăsare pe dispozitiv, poți să blochezi totul și să te concentrezi asupra muncii. Este primul gadget inteligent conceput pentru a ajuta și munca la distanță. Portabil, îndepărtează distracțiile digitale și încurajează oamenii să se concentreze pe o sarcină, la un moment dat. În plus, îi face pe oameni să folosească doar aplicații și site-uri web care sunt productive pentru muncă, nevăzând ceva inutil.

10. Purificator de aer

Un purificator de aer este un gadget conceput pentru a elimina germenii și alergenii. Instrumentul poate purifica suficient aer pentru o persoană, la un moment dat. Senzorii săi pot evalua și calitatea aerului pe o aplicație optimizată pentru mobil. Aerul poluat poate dăuna atât oamenilor, cât și animalelor lor de companie. Multe boli, în zilele noastre, sunt cauzate de calitatea slabă a aerului. Acest gadget îmbunătățește calitatea aerului. 

Tehnologia este aici pentru a-ți oferi funcțiile inteligente de care ai nevoie, fie că te ajută să îți gestionezi și să îți planifici timpul, să îți îmbunătățești concentrarea și productivitatea. Foarte probabil, aceasta nu este prima listă pe care ai găsit-o pentru gadgeturi de birou, însă tu alege în funcție de nevoile tale existente. Îți recomand să accesezi gadgeturi de pe mobino.ro pentru a explora o varietate mult mai largă și a opta pentru cele mai potrivite nevoilor tale în munca de birou. 


Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Când îi dăm jucării bebelușului

Articolul Urmator

Motive pentru care sa achizitionezi camere de inspectie canalizare?

Cele mai populare