Cele mai interesante modele SSV CF Moto

CF Moto este o companie americana care a pornit de la crearea unui motor exceptional pentru ATV-uri, SSV-uri si UTV-uri. Din 2002, americanii cuceresc mapamondul prin vehiculele lor, care incorporeaza tehnologii extraordinare la preturi mici. Piata de profil reprezinta, in mod evident, o nisa despre care se intereseaza, cu precadere, pasionatii de off-road. Cu alte cuvinte, cunoscatorii sunt cei care fie promoveaza, fie achizitioneaza asemenea produse. Care ar fi modelele SSV CF Moto de pe motoboom.ro care se remarca in Romania?

CF Moto UFORCE 1000 EPS T1B

Acest model se remarca printr-o configuratie puternica si robusta, menita sa faca fata celor mai dificile sarcini de transport si tractare ce pot aparea intr-o zi de munca la ferma. Este echipat cu un motor de 962 cc, 2 cilindri în V, 8 valve cu functionare in 4 timpi si configuratie SOHC (Single OverHead Camshaft) care permite un cuplu motor mai bun la turatii joase. 

Intreaga putere a motorului este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze automata tip CVT (Continuous Variable Transmission) a carei tehnologie permite folosirea maximului de putere in orice moment. De asemenea, aceasta permite o utilizare mult mai eficientă a motorului, un consum redus de combustibil și posibilitatea de a beneficia optim de cuplul motor, indiferent ca este o situatie in care e nevoie de o marire a vitezei, remorcarea sau transportul unei greutati. 

Pentru a putea oferi confort si siguranta in timpul deplasarii, inginerii de la CF Moto au echipat acest vehicul cu suspensii independente, pe brat dublu fata-spate, dar si cu sistem hidraulic de franare pe disc. Suspensia independenta inseamna posibilitatea de a traversa chiar si cele mai dificile denivelari in siguranta dar si confort sporit, trecerile peste gropi sau denivelari fiind resimtite mai putin de catre pasageri. 

Franele hidraulice pe disc permit o franare mai eficienta si o racire adecvata, acest sistem fiind mai putin costisitor decat cel de franare pe tamburi. Trebuie mentionat si faptul ca vehiculul beneficiaza de servodirectie electronica, perfecta pentru ca permite un control facil al volanului in orice situatie. 

Chiar daca poate parea un vehicul de agrement inmatriculabil la primarie, acest model este in fapt un excelent ajutor in munca de zi cu zi a fermierilor: este echipat cu troliu si cu bila de remorcare, iar pe langa sofer mai pot fi transportate pe bancheta inca doua persoane. Capacitatea de transport in bena este de 450 kg iar capacitatea de remorcare este de 900 kg. 

CF Moto ZFORCE 550 EX T1B

Este un model orientat mai mult spre activitati de agrement, chiar cu veleitati sportive, tot datorita utilizarii tehnologiei SOHC in configurarea motorului. Asemenea caracteristici tehnice permit un cuplu motor mai bun la turatii joase si deci o acceleratie exploziva la cea mai fina apasare a pedalei. Motorul are o capacitate de 495 cc si poate produce pana la 39 CP; ca si in cazul fratelui mai mare, beneficiaza tot de o cutie de viteze automata de tip CVT, capabila sa ofere utilizatorului maximul de putere in caz de nevoie. 

Pentru ca este un vehicul proiectat in special pentru activitati de agrement, acest model beneficiaza de unele dotari specifice: volan si scaune reglabile (pentru a beneficia de confort maxim), tractiune selectabila (punte fata sau integrala), diferential blocabil (pentru a putea face fata chiar si situatiilor delicate in care vehiculul poate fi blocat in noroi), sistem de lumini cu tehnologie LED, bord cu afisaj LCD. Trebuie remarcat si faptul ca acest model poate fi utilizat inclusiv pentru activitati lucrative pentru ca poate transporta pana la 100 kg si tracta pana la 500 kg. 

In concluzie, CF Moto este un producător care ofera numeroase variante de top in domeniu. Calitatea configuratiilor oferite, tehnologiile incorporate si inovatia permanenta urmaresc deplina satisfactie a utilizatorilor si reprezinta garantii ca alegerea unui SSV CF Moto este solutia ideală. 

Articolul Anterior

InfoCons lansează o aplicatie unică în lume care te ajută să decizi TU pentru TINE!

Articolul Urmator

6 jucării din lemn care vor fi pe gustul copilului tău

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *