Ce trebuie să știi înainte să îți pui extensii pentru gene

Atunci când trebuie să participi la un eveniment, tot ce îți dorești este să te faci remarcată. Însă poți extinde asta în viața de zi cu zi cu ajutorul micilor detalii, cum sunt extensiile de gene. Dacă și tu te-ai gândit cel puțin o dată să le încerci, acest articol vine să te ajute să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Iată ce trebuie să știi despre extensiile de gene:

Orice femeie își dorește să aducă un plus de frumusețe și încredere în sine în viața de zi cu zi. Vestea bună este că, dacă ții cont de câteva detalii, poți face asta cu restul de multă ușurință. Iată ce trebuie să știi despre îngrijirea lor dacă vrei să-ți pui extensii de gene:

Documentează-te

Dacă este prima dată când încerci asta, documentarea pe subiect este de bază. Caută pe internet informații și întreba în magazinele de beauty, pentru a îți face o idee. După ce te-ai decis, poți să vezi gama de extensii de gene de pe dluxromania.ro și să le alegi pe cele care ți-ar plăcea să încerci. Cu siguranță vei găsi modele care să fie pe placul tău. 

Evită genele 3D

Chiar dacă oferă un efect spectaculos privirii tale, extensiile de gene 3D sunt dăunătoare pentru ochii tăi. Fiind vorba despre smocuri de gene, greutatea lor este mult prea mare pentru genele tale naturale, cauzând ruperea lor.

Evită machiajul

În prima săptămână după aplicarea extensiilor este indicat să eviți purtarea de machiaj pe linia genelor, pentru a permite fixarea acestora în mod corect. De asemenea, dacă ai pielea pleoapelor uleioasă, este recomandat să folosești primere care să nu lase uleiurile naturale ale pielii să interacționeze cu lipiciul folosit pentru punerea genelor.

Evită produsele uleioase 

Dacă ești adepta produselor intens hidratante sau serurilor uleioase, extensiile de gene te vor face să îți regândești rutina de îngrijire a tenului și să optezi pentru produsele mai light.

Cele mai citite articole

Schimbă rutina de somn

Atunci când îți pui extensii de gene, vrei ca ele să dureze cât mai mult. Prelungește viața genelor tale prin schimbarea modului în  care dormi. Alege să dormi mai mult pe spate, scăzând astfel șansele genelor tale de a se rupe.

Nu le smulge

Chiar dacă și extensiile de gene cad asemenea celor naturale, rezistă tentației de a le smulge, deoarece nu vei reuși decât să traumatizezi pleoapa. Îndepărtarea genelor se va face doar de tehnicianul care le-a aplicat, la momentul potrivit.

Schimbă-ți stilul de make-up

Dacă înainte să îți pui extensii pentru gene erai adepta machiajului waterproof, a rimelului din belșug sau a sclipiciului în cantități generoase, dacă alegi să porți extensii de gene va trebui să le eviți pe cât de mult posibil, pentru binele genelor tale.

Consultă un specialist

Chiar dacă extensiile de gene vin într-o varietate de culori, dimensiuni și texturi, adevărul este că nu poți alege singură cea mai bună opțiune pentru ochii tăi. Programează o consultație cu un tehnician și află care sunt cele mai potrivite extensii de gene nu doar pentru tipul tău de ochi, ci și pentru stilul tău de viață.

Deși pretențioase, extensiile de gene sunt cea mai la îndemână scurtătură pentru o privire seducătoare un minimum de efort, fiind un plus de stil chiar și în zilele în care ești pe fugă. Documentează-te cu grijă înainte și alege un salon profesional, pentru a te asigura că tehnicianul pe mâinile căruia îți vei lăsa genele este un adevărat profesionist, iar look-ul tău de toamnă va fi unul răvășitor.

Sursa foto: pixabay.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Oferta de jocuri de la cazinoul Magic Jackpot

Articolul Urmator

6 tipuri de artroza si ce trebuie sa stii despre ele

Cele mai populare