Ce produse nealimentare, de uz zilnic, nu ar trebui să lipsească dintr-o gospodărie?

Cu siguranță ai experimentat și tu, măcar o dată, cum e să ți se ardă un bec, să rămâi fără baterii sau, cel mai crunt lucru: să rămâi fără hârtie igienică.

În ziua de azi, oamenii sunt înconjurați de obiecte pe care le folosesc poate cu o frecvență zilnică, dar care li se par niște obiecte banale. În realitate, lipsa acelor obiecte poate afecta viața obișnuită a oricărei persoane. Nu este vorba de dependență aici, ci despre locul și rolul fiecărui produs în viața omului modern.

Asigură-te că nu rămâi în pană… de nimic

Cu siguranță și tu ai acasă un loc în care depozitezi cele necesare. Fie că este vorba de o cămară, de garaj, de spațiul de sub scară sau de un dulap în bucătărie, acolo pui produsele alimentare sau nealimentare pe care vrei să le ai la îndemână, atunci când ai nevoie de ele. Că toată lumea își face un stoc de alimente, la fel ca furnicuțele, este un lucru știut, însă, în viața de zi cu zi, nu folosești doar produse alimentare, ci și foarte multe nealimentare, iar dacă ți se întâmplă să rămâi fără, lumea ți se cam dă peste cap.

Cele mai citite articole

Iată mai jos o listă cu acele produse sau obiecte din care merită să ai mereu ceva în plus:

  • hârtia igienică – un produs folosit nu doar zilnic, ci de multe ori pe zi, fără de care, atât igiena, cât și confortul fiecăruia ar fi la cote minime. Cu toate astea, deși un obiect indispensabil, este și un subiect tabu. Imaginează-ți acum că intri în baie și constați că nu mai ai deloc așa ceva. Ce faci? Folosești servețele de prin casă? Dar dacă ai și musafiri? Pentru astfel de situații este recomandat să ai un stoc mereu la îndemână. Și pentru că acum există câte ceva pentru toate gusturile și preferințele, intră pe Auchan.ro, descoperă tipurile de hârtie igienică și alege ce crezi că ți se potrivește.
  • becurile – cu filament, LED, fluorescente sau cu halogen, aceste obiecte atât de delicate, ne luminează viața (la propriu), fiind produse care, odată cu trecerea timpului, au dat randament din ce în ce mai mare, având o durată de utilizare de la 1200 de ore, la 50000 de ore, în funcție de tipul de bec. Chiar dacă unele pot funcționa până la 6 ani (în condițiile utilizării nonstop), este recomandat să ai mereu 5-6 becuri de rezervă.
  • baterii – astăzi, bateriile se folosesc cu precădere pentru telecomenzile televizoarelor, însă au mai rămas oameni care folosesc radioul și îl alimentează cu acestea. Deși sunt puține obiecte de uz zilnic ce folosesc bateriile, imaginează-ți cum ar fi să stai pe canapea, în fața televizorului și să nu poți schimba canalele din cauza faptului că bateriile s-au descărcat; sau imaginează-ți că fiul sau fiica ta, primește cadou o jucărie care funcționează doar alimentată de acești cilindrii mici. În situațiile astea, sigur ți-ai dori să ai câteva baterii în casă.
  • șampon, gel de duș, săpun – produsele de spălare a părului și a pielii sunt, de asemenea, foarte importante, iar lipsa acestora este critică pentru că s-ar traduce printr-o igienă precară.

Fă acum un tur prin cămară, debara sau dulapul în care ții cele necesare și vezi dacă ai produsele enumerate, ori vezi ce altceva îți mai lipsește sau e pe terminate și folosește oferta aniversară Auchan, care îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție o parte din aceste lucruri.  

Fiecare gospodărie folosește produsele de mai sus, fără doar și poate, însă mai sunt și altele folosite de fiecare persoană în parte, iar lipsa acestora, ar crea chiar și frustrare (chiar dacă, poate locuiești peste drum de primul magazin de la care le poți achiziționa). Evită asta și alege să fii pregătit.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Opțiuni moderne de tratament pentru afecțiunile oftalmologice

Articolul Urmator

Unde sa gasesti piese de schimb agricole si de ce sa mergi pe aceste variante?

Cele mai populare