Ce lipsește în dormitor?

Ai grijă suficient de dormitorul tău? Îi dai suficientă atenție, având în vedere că îți petreci 1/3 din viață în ea? Două întrebări fără răspuns. Adevărul este că puțini dintre noi ne întrebăm dacă camerele lor sunt echipate cu tot ce au nevoie. Să aruncăm o privire la dormitorul tău și să vedem ce se întâmplă!

Tot ce trebuie să aveți

Luați o foaie și un pix. Am pregătit cele mai importante și esențiale lucruri care vă vor ajuta să aflați dacă aveți tot ce aveți nevoie pentru a vă completa dormitorul!

Patul ca personaj principal. Desigur, este posibil fără el? Știm că nu lipsește.

O saltea bună de care aveți nevoie pentru un somn mai bun. Imaginați-vă următoarea situație – plecați în vacanță, dar salteaua pe care o găsiți este teribil de incomodă. Concluzia este că întreaga vacanță este aproape un eșec. Chiar și cel mai bine decorat dormitor își pierde farmecul dacă te trezești cu dureri de spate. Investiți în el și curățați-l regulat!

Cumpărați lenjerie de pat nouă mai des. Poate că nu este nimic atât de simplu care să aducă o astfel de satisfacție, dând un aspect nou patului. Experiment! Dacă ați pariat întotdeauna pe bumbac 100%, atunci să rupem acest lucru – seturile de dormitor din bambus și satin sau mătase, ranfors și altele sunt, de asemenea, o investiție bună, iar calitatea lor este mai mult decât impresionantă!

Perne mici … Cine nu le iubește? Extrem de funcțional, pentru că poți să dormi pe ele, să te apleci pe spate și toate acestea se întâmplă într-o atmosferă plăcută.

Culoare, culoare și culoare din nou! Saturați dormitorul cu culori, pentru că este o expresie că nu vă lipsește imaginația, iar plictiseala dvs. este un adevărat dușman. Dacă camera are pereți simpli, atunci alegerea este în fața ta – lenjerie de pat colorată, covor sau perdele. Vă sfătuim să uitați de roșu intens, cu excepția cazului în care este destinat unei seri cu cineva drag.

Sursă: spalno-belyo.com

Articolul Anterior

Icoane cu imaginea lui Iisus Hristos

Articolul Urmator

Hainute groase pentru copii, la preturi atractive de Black Friday 2021!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *