Ce inaltime are Alex Velea

Alexandru Ionut Velea (n.13 mai 1984 la Craiova), cunoscut profesional ca Alex Velea, este un cantaret, vedeta de televiziune si compozitor de muzica pop din Romania, castigator al competitiei Star Factory. Ca unb fapt inedit, inca de mic si-a descoperit pasiunea pentru muzica, incepand sa cante de la 9 ani, la 11 ani, devenind elev la Palatul Copiilor. La 16 ani a inceput sa studieze canto clasic, timp de 4 ani.

Intrebarea si totodata preocuparea care-i macina pe toti insa nu este cu privire la parcursul profesional al lui Alex Velea, ci cu privire la…inaltimea lui! Aceasta si deoarece iubita lui, solista Antonia este vizibil mai inalta decat el. In general, laevenimentele mondene la care merge alaturi de logodnicul ei, frumoasa artista renunta la tocuri si poarta incaltaminte plata.

Ce inaltime are Alex Velea – Parerea Antoniei

Cele mai citite articole

Chiar si asa, diferenta de inaltime dintre cei doi nu putea trece neobservata. Diferenta de inaltime dintre cei doi este vizibila cu ochiul liber, intrucat Velea are 1.70 (desi gurile rele vorbesc despre 1.68) si iubita lui 1.78 (desi unii ruleaza un 1.77).

Potrivit presei mondene, cei aproximativ 8 centimetri se pot observa cu ochiul liber cand artistii apar impreuna.ACei doi nu tin insa cont de diferenta de inaltime.ALasand la o parte diversele „speculatii” rulate de presa, fani, etc., iata ce spune chiar Antonia despre inaltimea lui Alex Velea.A”Daca eu sufeream din cauza acestei diferente, nu mai eram impreuna cu un barbat care e putin mai mic decat mine. Nu stiu de ce lumea se axeaza pe chestia asta, cred ca sunt multe cupluri care nu se potrivesc la inaltime si se inteleg foarte bine. Ce conteaza? Alex e sexy si asa”, a spus Antonia, atunci cand a fost intrebata daca o deranjeaza ca iubitul ei este mai scund decat ea.

In schimb, Alex Velea a dat informatii despre cum se inteleg ei in particular:A”Amandoi suntem doua pietre tari si zodiile noastre spun treburile astea. Ea este Berbec, eu sunt Taur. Dar ne intelegem, gasim numitorul acela comun de fiecare data. Suntem deja de ceva timp impreuna, stim mofturile fiecaruia”. In afara discutiilor despre inaltimea lui, multi au spus despre Velea ca s-a mutat in sala de forta, deoarece abdomenul lui confirma acest lucru. Pe langa asta, insa, Alex Velea este extem de atent cu felul in care se hraneste. Asa cum ia in serios activitatea de la sala, asa ia in serios si felul in care se alimente…
Citeste in continuare pe charmy.ro

Cele mai citite articole