Ce este un hoverkart şi de ce să îl foloseşti?

Una din cele mai noi invenţii originale pentru cei care doresc să se plimbe, să facă mini-curse şi să se distreze împreună cu prietenii poartă denumirea de hoverkart şi este un dispozitiv extrem de eficient, transformând platforma de hoverboard în electrocarting şi devenind un obiect de divertisment grozav pentru copii şi pentru adulţi.

Hoverkartul este controlat de 2 pârghii acţionate simultan înainte şi înapoi prin care utilizatorii se deplasează în direcţia corespunzătoare. Acest produs nou de pe piaţa este un accesoriu extrem de eficient şi de confortabil, cu un design simplu şi modern, care poate fi folosit prin jungla de beton a oraşului şi care este destinat distracţiei şi dorinţei de aventură.

Caracteristicile unui hoverkart

Un hoverkart este format, din punct de vedere structural dintr-un cadru cu un scaun montat pe acesta şi un suport de picioare, având ca şi punct de sprijin suplimentar roata din faţă, fiind uşor de manevrat şi foarte rapid. Pentru control, mânerele laterale sunt extraordinare. Lungimea cadrului şi poziţia scaunului hoverkartului sunt reglabile, astfel încât acest accesoriu se va dovedi eficient atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

În altă ordine de idei, hoverkartul este un dispozitiv mobil cu ajutorul căruia oamenii se pot angaja în curse distractive cu prietenii sau cu familia în parc, pe stadion sau în curte. Dispozitivul este foarte uşor de montat şi de reglat, folosind suporturi cât se poate de fiable şi de rezistente.

Avantajele pe care le aduce un hoverkart

Un hoverkart este un gadget extraordinar care permite utilizatorilor să îşi umple timpul liber în mod plăcut şi distractiv. Avantajele acestui dispozitiv includ:

·  viteză maximă fără teamă de a cădea;

·  funcţii de scuter electric şi de kart, all în one;

·  posibilitatea de a merge pe trotuarele oraşelor, în parcuri, dar şi de a organiza curse distractive;

·  posibilitatea de folosire aproape în orice anotimp.

Cum se alege un hoverkart?

Pentru a alege un hoverkart, este important de ştiut faptul că majoritatea modelelor disponibile pe piaţa au suporturi universale. Greutatea unui asemenea echipament este mică, iar capacitatea de transport este de 120-130 kg de regulă. Cel mai important lucru pe care îl oferă este posibilitatea de a sta în şezut în timpul utilizării, oferind astfel deplin confort şi eliminând teamă de folosire.

Utilizatorii pot alege un model de hoverkart cu scaun mai moale sau mai tare, cu mânere mai lungi sau mai scurte, toate beneficiind de o tehnologie foarte avansată. Cert este că frâna hoverkartului poate fi accelerată, se poate roti şi poate echilibra rotile din spate.

Hoverkartul poate fi folosit atât de către copii, cât şi de către adulţi, fiind reglabil atât în lungime, cât şi în înălţimea scaunului. Acest nou mod de transport fascinant poate fi utilizat de oricine fără teamă de rănire, cădere, aducând distracţie întregii familii sau găşti de prieteni.

Articolul Anterior

Cum se întreţin pantofii din piele naturală?

Articolul Urmator

Mamaia – Perla litoralului românesc ce merită vizitată în fiecare vară

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *