Care sunt avantajele de care au parte copiii care merg la Scoala Finlandeza?

Scoala Finlandeza este o institutie privata de invatamant, pe care o pot frecventa copiii pasionati de limbi straine, ai caror parinti isi doresc sa le ofere celor mici posibilitatea de a studia intr-o scoala aparte, unde valorile sunt concentrate in jurul elevilor, pentru a-i ajuta sa isi descopere pasiunile si sa le dezvolte pe termen lung.

Despre Seva Edu

Deschis in vara anului 2019, centrul de educatie si cercetare romano-finlandez se afla in Ploiesti si functioneaza pe baza unui concept dezvoltat de catre Centrul Educational de Inspiratie Finlandeza Yuppy Koti, fondat in 2014. Este vorba despre un proiect care se axeaza pe activitati dinamice, care sa ofere copiilor posibilitatea de a-si extinde orizonturile inca de la o varsta frageda si de a-si modela gandirea pe valori internationale.

Un mediu potrivit pentru copii

Unul dintre cele mai mari avantaje de care au parte micutii care frecventeaza aceasta institutie de invatamant este acela ca zi de zi se pot bucura de cursuri intr-un mediu atent creat, in care atmosfera deosebita si placuta se imbina cu experienta dascalilor pasionati de modelarea educatiei copiilor. Cladirea este una moderna, prevazuta cu toate utilitatile necesare pentru a oferi celor care o utilizeaza posibilitatea de a se concentra pe activitatile desfasurate aici.

Activitati deosebite

Cele mai citite articole

Tot pe lista avantajelor de care au parte copiii care urmeaza cursurile Scolii Finlandeze se numara si faptul ca aici sunt desfasurate zi de zi activitati interesante, menite sa dezvolte imaginatia si creativitatea. Mai mult, exista si activitati care implica parintii, pentru ca timpul petrecut de mame si tati impreuna cu cei mici este extrem de important pentru crearea unor relatii puternice, bine inchegate.

Institutia functioneaza pe baza unor valori fundamentale atent gandite

Centricitate in jurul copiilor, respect pentru fiecare individ in parte, focus pe invatare si nu pe continut: acestea sunt doar cateva dintre valorile centrului educational, cu ajutorul carora elevii se pot bucura de o educatie aleasa si deosebita. Fiecare copii merita sa i se acorde atentia pe care o merita si, in acelasi timp este necesar ca fiecarui elev sa i se ofere posibilitatea de a-si gasi singuri pasiunile, pentru ca ulterior sa le poata dezvolta!

O echipa de profesionisti

Profesori care au urmat cursuri la universitati de prestigiu isi dedica zi de zi atentia elevilor, pentru a le fi cat mai aproape. Bine pregatita pentru a putea face fata oricarei situatii, echipa de dascali este formata din experti care cunosc metode moderne de predare, cu ajutorul carora sa stimuleze curiozitatea si interesul copiilor in ceea ce priveste procesul de invatare.

Datorita tuturor avantajelor de care au parte copiii la Scoala Edu Seva, parintii trebuie sa ia in considerare aceasta posibilitate pentru micutii lor. Benficiind inca de la varste fragede de o educatie deosebita, care sa se distinga de parametrii normali ai sistemului educational din Romania, elevii se vor pregati catre un viitor in care vor putea alege daca isi doresc sa ramana in tara sau sa plece in strainate pentru a-si croi soarta.

Cele mai citite articole