Când trebuie schimbat echipamentul de fotbal cu unul nou?

Echipamentul de fotbal îți permite să te simți confortabil cu un anumit stil de joc, atunci când practici sportul tău preferat. Ales în mod corect, acesta trebuie să se curețe ușor, să reziste în timpul spălărilor sau contactelor cu suprafața terenului și, mai important decât orice, să îți producă o reală placere, atunci când îl porți.

Însă ca orice alt produs pe care îl utilizezi cu regularitate, echipamentul de fotbal poate avea un termen de valabilitate. O astfel de bornă este de obicei cu trecerea anilor, transformările corporale, preferința pentru un anumit stil vestimentar etc

Iată o serie de motive ce te pot determina sa comanzi un echipament de fotbal nou: 

Echipamentul de fotbal s-a deteriorat foarte mult 

Atunci când practici fotbalul (mai ales în fața unor adversari recunoscuți pentru agresivitatea cu care se apără), căderile și alunecările fac parte din farmecul jocului. Acasă, spălarea cu regularitate a echipamentului îi oferă prospețime și un aspect plăcut, pentru a elimina petele cauzate de contactul cu solul. 

Însă toate aceste “faulturi” la integritatea țesăturilor echipamentului cauzează în timp deteriorarea sa. Hainele deja destrămate se vor deteriora și mai repede (chiar și la niveluri reduse de expunere), în fața factorilor fizici sau termici. 

Așadar, nu aștepta ca echipamentul de fotbal să îți ofere un aspect neîngrijit și comandă online din timp unul nou! 

DESCOPERĂ ECHIPAMENTUL DE FOTBAL AL UNUI JUCĂTOR CU ADEVĂRAT PASIONAT DE ACEST SPORT

Echipamentul de fotbal nu îți mai vine ca la început 

Este important să te simți bine, atunci când faci mișcare, indiferent de natura sportului practicat. În cazul fotbalului, echipamentul de la teren nu trebuie să te strângă, sau să expună părți ale corpului, doar din cauza faptul că a rămas prea mic. 

Kilogramele în plus sau creșterea in greutate reprezintă două dintre principalele motive pentru care un echipament de fotbal nu mai oferă același confort, nici din punct de vedere estetic, nici din punct de vedere senzorial. Așadar, comandă online unul nou! 

Echipamentul de fotbal are un design învechit 

Trăim într-o eră în care estetica poate căpăta noi sensuri de la un an la altul. Astfel, nuanțele și liniile echipamentului tău de mers la fotbal, ce păreau mai fresh ca niciodată în urmă cu doar câțiva ani, pot eșua acum la testul timpului. 

Pentru mulți, purtarea unor haine demodate reprezintă un factor de stres, în adevăratul sens al cuvântului. La polul opus, prospețimea inspirată de un model nou de echipament pentru fotbal poate aduce mai multă plăcere în joc, dar și în relațiile sociale construite la teren.

Echipamentul de fotbal are tehnologii depășite

Dacă tehnologiile produselor din echipamentul de fotbal reprezintă pentru tine un criteriu de înnoire periodică al acestuia, atunci schimbarea sa are întotdeauna sens. De la ghetele de fotbal și până la tricoul pe care îl porți, fiecare piesă de echipament poate surprinde acum prin funcții 2.0, ce contribuie la obținerea celor mai bune performanțe sportive.

Așa cum încălțămintea de fotbal îți permite să porți ghete potrivite de la un teren la altul, pentru un nivel optim de randament, șortul și tricoul vin cu materiale ce îi permit pielii să respire corespunzător, indiferent de vreme. 

Jambierele sunt realizate acum din materiale ce garantează o fixare mult mai bună pe picior, în timp ce apărătorile de ultimă generație au un design ce respectă forma anatomică a zonei tibiei, pentru un mix de confort și siguranța așa cum ți-ai dorit.  

Iată doar câteva dintre motivele pentru care acum ar putea fi un moment excelent să îți schimbi echipamentul de fotbal. Evident, ai și tu propria ta sumă de motive pentru a face această schimbare, la fel ca orice alt prieten cu care mergi la teren. Așadar, accesează link-ul de mai sus și descoperă echipamentul de fotbal complet al unui jucător cu adevărat pasionat de acest sport! 

Articolul Anterior

Cum sa alegi un aparat de odorizare bun

Articolul Urmator

Care sunt materialele utilizate pentru hidroizolarea terasei?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *