Beneficiile pe care jocul de blackjack le poate avea în viața ta

Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume, milioane de oameni practicându-l zilnic în mediul online și terestru.

De la an la an, numărul celor care joacă blackjack este într-o continuă creștere. Este un joc cu un ritm alert, extrem de distractiv, care reușește să scoată tot ce e mai bun din tine.

Dar acest joc are și numeroase beneficii cât timp îl practici într-un mod responsabil. Iată care sunt cele mai importante:

1. Te distrezi – Fiind totuși un joc de noroc, principalul motiv pentru care să joci blackjack este să te distrezi. Atmosfera în acest joc este în general foarte relaxată, indiferent dacă joci online, alături de prieteni său în mediul terestru. Fiind un joc în care rundele sunt destul de rapide, automat și nivelul de adrenalină crește. În câteva secunde vei afla dacă ai câștigat sau nu, dacă ai făcut alegerile potrivite.

2. Ajută la socializare – Întrucât este un joc relaxant, blackjack-ul ajută și la socializare. Se leagă prietenii și se fac multe glume în timpul jocului. Chiar și când joci online poți socializa, mai ales că în secțiunea NetBet blackjack ai la dispoziție șase mese live, inclusiv cu dealeri care vorbesc limba română. Dealerii interacționează cu jucătorii și atmosfera este una autentică, tocmai bună să o experimentezi atunci când ai timp liber.

3. Îți antrenează mintea – În jocul de blackjack trebuie să fii tot timpul atent la cărțile de pe masă și să încerci să anticipezi situațiile care pot apărea. De asemenea, e recomandat să ții minte și ce cărți au fost în așa fel încât să-ți poți da seama ce ar putea veni pe masă. Astfel, vei putea să iei cele mai bune decizii, dar îți vei pune și mintea serios la contribuție. Oamenii de știință au arătat că este o metodă bună să-ți antrenezi mintea. Tocmai din acest motiv se spune că oamenii foarte pricepuți la matematică sau care au un talent în a memora rapid anumite lucruri pornesc cu un avantaj atunci când joacă blackjack. În trecut au fost chiar numeroase cazuri de oameni care, profitând de calitățile lor, au numărat cărțile, în ideea de a-și face un avantaj.

4. E un joc competitiv – În cazul în care ești o fire competitivă, atunci blackjack este cu siguranță un joc care ți se potrivește. Vei juca împotriva unui dealer și vei avea oportunitatea să arăți că ești mai bun decât el. Și chiar poți face acest lucru, dacă vei alege strategiile potrivite. Prin mutări inteligente vei reuși să reduci și mai mult avantajul pe care casa îl are prin prisma faptului că jucătorul trage tot timpul primul cartea.  Statistic vorbind, avantajul inițial al casei este de 8%, însă poate fi redus considerabil, ținând cont că jucătorul beneficiază de anumite avantaje pe care dealerul nu le are.

Astfel, jucătorul primește un bonus de 3 la 2 pentru blackjack, în timp ce cel al dealerului este de 1 la 1. Statistic vorbind, poți avea un blackjack o dată la 21 de mâini. Totodată, jucătorul mai poate dubla un pariu în situații favorabile și astfel mai poate scădea avantajul dealerului. Mai mult, spre deosebire de dealer, jucătorul poate să împartă perechile. Având în vedere aceste lucruri, avantajul dealerului poate fi redus la doar 0.2%. Așadar, putem spune că în jocul de blackjack șansele sunt egale atunci când adopți strategia potrivită. Astfel, având în vedere acest lucru, va trebui să dovedești că ești mai bun decât dealerul și spiritul tău competitiv va avea de câștigat.

Articolul Anterior

Cum să porţi un rucsac de damă păstrând farmecul ţinutei

Articolul Urmator

Lewis Hamilton, favorit să câștige o nouă cursă

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *