Avantajele unui apartament în construcţii de blocuri noi

Deşi piaţa imobiliară nu trece prin cea mai bună perioadă la momentul actual, nici nu poate fi vorba despre un moment de colaps în societatea românească, într-atât încât oamenii să nu mai opteze pentru construcţii de blocuri noi sau să nu îşi ridice o casă de la zero, ci doar să achiziţioneze locuinţe în blocuri vechi, mult mai ieftine decât cele noi.

Construcţiile civile sunt foarte importante pentru traiul uman, având ca scop principal oferirea de siguranţă, comoditate şi confort oamenilor care vor locui în ele. Din fericire, încă există firme specializate care se ocupă de aceste servicii, realizând lucrări de infrastructură şi suprastructura, asigurând calitatea execuţiei şi materialelor, pentru a obţine rezultatele dorite de fiecare client.

Principalele motive pentru care cumpărătorii s-ar muta în construcţii blocuri noi şi nu vechi

Avantajele apartamentelor din blocurile noi sunt numeroase şi fac referire la:

·  Spaţiul generos

De obicei, construcţiile noi sunt mai spaţioase, apartamentele sunt mai mari şi au o compartimentare modernă.

·  Izolarea termică

Una din cerinţele obligatorii pentru ansamblurile rezidenţiale face referire la izolarea termică, iar soluţia la care apelează cele mai multe companii specializate reprezintă aplicarea unui termosistem pe bază de polistiren expandat. Acesta sporeşte performanța energetică a locuinţei, iar pierderile din timpul sezonului rece sunt mult reduse.

·  Izolaţii ignifuge

Construcţiile de blocuri noi care prezintă un sistem de termoizolaţie la exterior oferă avantajul ca acesta să fie ignifug, să asigure siguranţă viitorilor locatari şi să nu reprezinte un pericol la orice scânteie.

·  Instalaţii sanitare noi şi moderne

Achiziţionarea unui apartament într-un bloc de locuinţe noi presupune instalaţii sanitare noi şi moderne, comparativ cu apartamentele din blocurile vechi, ale căror instalaţii sanitare au permanent nevoie de îmbunătăţiri, reparaţii şi înlocuiri.

·  Rezistența la cutremur

Apartamentele din construcţiile de blocuri noi sunt mult mai rezistente la seisme, comparativ cu blocurile vechi. Construcţiile noi trebuie să urmeze unele standarde în domeniu, iar verificările sunt făcute de către specialişti.

·  Poziţionarea în zone mai puţin aglomerate

În marile oraşe există destul de puține terenuri pretabile construcţiilor de blocuri de locuit noi. De aceea, dezvoltatorii de locuinţe se orientează în permanenţă către zone mai puţin aglomerate, mai ales dacă este vorba de proiecte mai mari. Acest lucru aduce şi cumpărătorilor multiple beneficii, pentru că o zonă mai puţin aglomerată va fi un loc plăcut de locuit.

·  Acces la mijloacele de transport în comun

Orice cumpărător de locuinţe este interesat să aibă nu numai loc de parcare, ci şi acces la mijloacele de transport în comun, iar cele mai multe blocuri de locuinţe noi se construiesc în zone uşor accesibile sau care prezintă acces măcar la o linie de autobuz sau de tramvai.

Ce avantaje garantează constructorii de blocuri noi?

Construcţiile de blocuri noi executate de către echipele de profesionişti sunt realizate la cele mai înalte standarde, cu materiale de construcţii de cea mai bună calitate. Echipele tehnice asigura cofrarea, turnarea betonului şi zidăria la cele mai înalte standarde, oferind trăinicie şi calitate blocurilor, în timp ce echipele de finisaje interioare şi exterioare vor executa aceste finisaje cu o atenţie sporită la cele mai înalte standarde.

Articolul Anterior

Ce determină măcinarea dinţilor şi când este necesară intervenţia specialiştilor?

Articolul Urmator

5 sfaturi practice pentru constructia peretilor despartitori

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *