Avantajele pe care le ofera programul Office 365 Business afacerilor la inceput de drum

Oricat de multe solutii ar exista pentru ca o firma abia infiintata sa se bucure de profit intr-un timp cat mai scurt, cu siguranta ca va fi nevoie de putin ajutor in domeniul IT. Pentru ca in orice companie se foloseste programul Microsoft cu toate aplicatiile lui, este necesara achizitionarea unui Office 365 Business din prisma avantajelor pe care le ofera si satisfactiilor pe care le garanteaza.

Principalele beneficii pe care le au utilizatorii programului Office 365 Business

Din ce in ce mai multi reprezentanti ai companiilor isi indreapta atentia catre solutii inteligente prin care afacerile pot sa prospere, angajatii pot da dovada de mai multa productivitate, iar sarcinile lor nu mai par atat de impovaratoare. Programul Office 365 este una dintre cele mai bune alegeri prin prisma securitatii.

Acest program „traieste”, practic, in Cloud, iar securitatea este unul dintre cele mai mari obstacole ale migrarii companiilor in Cloud. Serviciile de acest tip au fost special construite pornind de la nevoia de securitate a utilizatorilor, in asa fel incat toate aplicatiile sa poata fi accesate prin criptare, iar orice transmitere interceptata de o persoana neautorizata sa nu poata fi citita. In plus, Microsoft depune toate eforturile pentru a monitoriza in mod continuu sistemele, in vederea descoperirii unor activitati suspecte.

Mai mult decat atat, un alt beneficiu de care se vor bucura utilizatorii pachetului Office 365 este fiabilitatea. Aceasta este o caracteristica interesanta, deoarece este important sa nu existe momente de downtime care ar reprezenta costul productivitatii unui angajat care nu lucreaza.

Din acest punct de vedere, companiile pot rasufla usurate, deoarece Microsoft detine foarte multe data center-uri in toata lumea, astfel incat, daca exista cea mai mica intrerupere la un data center, un altul va actiona ca back-up.

Se pune accent si pe conformitate si pe compatibilitate. Office 365 Business respecta intru totul reglementarile guvernamentale si ale industriei, este compatibil cu toate sistemele desktop, de la cel mai recent sistem de operare, pana la sistemele de operare mai vechi.

De asemenea, versiunea Office 365 Business este up-to-date, tehnologia este de ultima generatie, iar utilizatorii vor fi la zi cu cea mai recenta versiune a aplicatiilor pe care le folosesc cel mai des, fie ca este vorba despre Word sau Excel, fie ca este vorba despre Power Point sau alte aplicatii.

Cu un sign-on unic, programul Office 365 Business permite logarea automata, iar administratorilor de retea le permite gestionarea acreditarilor fiecarui utilizator in parte, cat si permisiunea accesului, in functie de nivelul la care se afla acesta.

Totodata, in calitate de administrator, acesta poate accesa centrul de administrare de oriunde, in vederea configurarii adreselor de mail ale noilor utilizatori, pentru a restaura codurilor sterse recent, pentru a crea scripturi personalizate si nu numai.

Office 365 Business ofera utilizatorilor acces la aplicatiile Microsoft cu care sunt familiarizati, precum si fisiere mereu accesibile, tot timpul la zi, alaturi de posibilitatea de a instala cele mai recente aplicatii Office complete pe dispozitivele pe care le detin, in asa fel incat sa poata lucra atat online, cat si offline. Office 365 Business ofera posibilitatea de a partaja fisiere, de a participa la sedinte online, de a fi tot timpul sincronizat cu echipa si multe altele.

Articolul Anterior

Slabire permanenta

Articolul Urmator

Meseria de model videochat este din ce in ce mai populara in randul tinerelor ambitioase

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *