Acum poti avea casa mult dorita chiar de Revelion

Vrei sa iti iei un apartament sau o casa? Vrei sa fii pe picioarele tale, independenta si stabile? Acum este momentul, o poti face rapid, nu asteptand multi ani. Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si ia-ti casa sau apartament in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

Angajeaza-te ca model la Studio20 in perioada 16 septembrie si 31 octombrie si poti primi apartamentul mult visat  in rate cu 0% dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022! 

Pentru a avea casa mult dorita trebuie sa le indeplinesti urmatoarele conditii:

  • Incepi prima logare la unul din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021
  • Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program). Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti lucra la un plan pentru viitor. Nu ai nevoie de istoria veniturilor, declaratii fiscale, adeverinte, giranti.
  • Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru ati permite sa scapi de ele cat mai repede

Daca iti doresti cu adevarat sa ai casa visurilor tale, si sa ai un loc de munca stabil, contacteaza chiar acum sediul Studio20 din orasul tau.

Cu siguranta ai citit multe articole despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in avantajul tau in viata, dar ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede. 

Daca deja esti model videochat, stii ca poti castiga sume colosale intr-un timp mult mai scurt decat daca ai lucra in orice alt domeniu, fara experienta necesara. Daca te gandesti sa devii model, sigur ai auzit despre sumele pe care le castiga modelele si te gandesti sa profiti de aceasta oportunitate si sa iti indeplinesti dorintele personale si materiale.

Cele mai citite articole

Pe langa multitudinea de beneficii oferite precum  training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona un apartament sau o casa rapid in rate cu dobanda zero. 

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti sa vedea exact cat de repede poti plati ratele si de cate ore ai nevoie pentru ati atinge visul.

Care e valoarea maxima a casei? Valoare maxima depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta poti cumpara? Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza impreuna care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa/apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum vei plati? Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de plata vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor la locuinta. 

Cea mai mare franciza de videochat din lume Studio20 are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Acestia isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Care sunt materialele utilizate pentru hidroizolarea terasei?

Articolul Urmator

Pretul si instalarea unei balustrade din fier forjat

Cele mai populare