Cum alegi o cameră frigorifică pentru unitatea ta comercială?

Dacă intenționezi să cumperi unul dintre modelele de camere frigorifice de la compania TC Romania Crown Cool, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a face o asemenea achiziție:

1.Capacitatea de depozitare a echipamentului: stabilește clar de câți metri cubi de spațiu de stocare ai nevoie pentru produsele alimentare sau altă natură ce urmează a fi păstrate temporar la rece.

2. Tipurile de produse: dacă ai nevoie să menții la rece o cantitate mare de produse perisabile, precum ar fi carnea, peștele sau lactatele, vei avea nevoie de o cameră frigorifică cu o anumită temperatură, în schimb ce pentru vaccinuri sau produse chimice va fi optimă o altă temperatură. Din acest motiv, alege un astfel de echipament profesional nu doar după capacitate, ci și după intervalul de temperatură în care poate să fie setat.

3. Designul echipamentului frigorific: camerele frigorifice pot fi disponibile în mai multe forme și dimensiuni: separate sau încorporate, modulare sau cu o structură fixă, cu uși glisante sau batante. Asigură-te că alegi un model de cameră frigorifică care se potrivește optim cu spațiul disponibil și necesitățile tale actuale și viitoare.

4. Caracteristici suplimentare: unele camere frigorifice au caracteristici suplimentare precum: iluminare LED, compartimente cu sisteme de filtrare a aerului, zone cu temperaturi de răcire diferite etc.

5. Eficiența energetică: camerele frigorifice consumă relativ multă energie, deci este important ca să alegi un model care are o eficiență energetică bună. Oricum, un astfel de echipament de depozitare la rece consumă mai puțin decât un grup de frigidere și congelatoare profesionale, vitrine frigorifice și/sau lăzi congelatoare care ar totaliza împreună aceeași capacitate de stocare. Este important să te asiguri că vei comanda o cameră frigorifică care se potrivește nevoilor de stocare ale unității tale și care este eficientă din punct de vedere energetic, astfel încât să nu te lovești ulterior de niște costuri suplimentare de funcționare.

6. Brand: este important să alegi un brand cunoscut de specialiștii din domeniul tău de activitate, mai ales când este vorba de un echipament comercial precum o cameră frigorifică.

7. Garanția: pentru a nu avea probleme ulterioare, verifică dacă perioada de garanție oferită este îndestulătoare din punctul tău de vedere.

Cele mai citite articole

8. Prețul: costul unei camere frigorifice variază în funcție de model, brand, dimensiuni, eficiență energetică și caracteristicile pe care le are. Stabilește în prealabil ce buget ai rezervat pentru achiziționarea camerei frigorifice și verifică diferitele opțiuni disponibile pentru a găsi cea mai bună ofertă. În acest sens, la TC Romania Crown Cool vei găsi asemenea echipamente de stocare la rece performante care au prețuri corecte.

Iată două modele de camere frigorifice de la TC Romania Crown Cool care te-ar putea interesa:

1. Cameră frigorifică de congelare TC 100 DF

Dacă ai de stocat o cantitate mare de produse la o temperatură negativă cuprinsă între -1 și -25 grade Celsius, alege acest model de cameră frigorifică de congelare: TC 100 DF.

Este echipamentul de conservare la rece perfect atât pentru alimente diverse (legume și fructe, lactate, preparate din carne), cât și produse farmaceutice, cosmetice sau chimice.

Această cameră frigorifică este realizată din panouri speciale de cea mai bună calitate, având o grosime de 10 cm și dispune de o ușă ce permite deschiderea din ambele părți (exterior și interior).

2. Camera frigorifică de refrigerare TC 80/100

Asemănătoare în multe privințe cu primul model TC 100 DF, această cameră de răcire este ideală dacă ai de stocat produse la temperaturi joase pozitive, cuprinse între 0 și +10 grade Celsius. Principala diferență se referă la panourile frigorifice pentru pereți și tavan care au o grosime de 6 cm, deoarece și temperatura din interior care poate să fie setată este diferită față de TC 100 DF.

Ambele produse se găsesc pe site-ul e-licitatie.ro.

Pentru detalii sună la tel. +40 726-308 900 și discută cu un reprezentant TC Romania Crown Cool.

Cele mai citite articole