Book Travel – Alege un sejur in Grecia – Insula Corfu

Corfu, insula Phaeacus, este considerata una dintre cele mai interesante insule din Grecia. Este una dintre cele mai nordice insule ale tarii si se caracterizeaza prin zone cu vegetatie mare, plaje impresionante si viata de noapte intensa. Orasul Corfu este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Marea Mediterana cu un puternic element venetian, dar si multe influente englezesti si franceze. 

Conacele orasului sunt cele care marturisesc in principal despre trecutul bogat, in timp ce impresionantul „Achillion”, este cea mai populara atractie. Alege un sejur Corfu de la Book Travel si bucura-te de cea mai populara plaja a insulei, Glyfada. Apele uimitoare si plaja minunata de nisip sunt cateva dintre atractiile pe care le vei gasi aici, precum si o mare varietate de sporturi nautice. 

O plaja excelenta este Sidari, care este situata in partea de nord a insulei. Viziteaza Canal d’Amour si indragosteste-te de la inceput. Plaja uimitoare din Paleokastritsa, chiar sub manastirea Panagia, are ape reci, dar frumoase. Nu rata o vizita la peisajul neasteptat din sud, plajele Halikouna si Issos cu frumoasa zona umeda a Lacului Korisia chiar in spate. 

Sejur Corfu – mancaruri uimitoare

Cele mai citite articole

Sofrito, pastitsada si burdeto, sunt doar cateva dintre mancarurile uimitoare ale insulei. Aici poti incerca aromele locale care au fost dezvoltate, combinate perfect cu influentele italiene ale insulei din anii precedenti si care ofera un rezultat deosebit. O oprire in istoria gastronomica a insulei, sunt restaurantele gourmet, cu numeroase premii, care servesc preparate pe baza de peste proaspat si produse locale. 

Insula este caracterizata de cluburi mari, baruri in aer liber si desigur ritmul frenetic al divertismentului. Kavos este cel mai bun loc de divertisment din Corfu. Alege un sejur in Grecia, insula Corfu de la Book Travel si distreaza-te pana la finalul toamnei.

Viziteaza Kavos, noaptea tarziu, deoarece distractia incepe dupa ora 12. In orasul Corfu, vei gasi multe baruri care servesc pe malul marii, in timp ce putin mai la nord se afla cel mai faimos club de pe insula, adesea cu DJ celebri. Pentru cei mai romantici, o plimbare in orasul vechi, cu miile sale de magazine si atmosfera senzuala, este o alegere foarte buna. 

Cele mai citite articole