Ce i-ai putea face cadou iubitului tău de Valentine’s Day?

Suntem deja aproape, aproape de Ziua Îndrăgostiților. Stresul e pe măsură, mai ales că vrei să-ți surprinzi partenerul în cel mai plăcut mod.

Atunci când vine vorba de cadouri pentru bărbați pare-se că toate ideile se duc de râpă. Panică, panică. Ce i-ai putea lua partenerului tău? 

Iată 5 idei de cadouri pentru el pe care le poți face oricând, dar mai ales de Valentine’s Day.

Pijamale bărbați 

Vrei să mergi la sigur și nu știi ce să alegi? Niște pijamale de bărbați te scot din impas. Acestea pot avea diferite forme și croieli, dar este absolut obligatoriu să ții cont de gradul de confort. Bărbații mizează pe acesta cel mai mult. 

Poți opta fie pentru o pijama de bărbați din bumbac, care va îndeplini un dublu rol, inclusiv acela de a fi purtată și ca un compleu de casă. Îi vei aduce bucuria pe chip, rezolvându-i ținuta pentru acasă. 

Mai mult decât atât, bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți nu este alergen. Pijamaua de bumbac este moale și nu se freacă dur pe piele. În plus, permite corpului o bună aerisire. Țesătura poate suporta temperaturi ridicate, fără a afecta calitatea sau durabilitatea sa. 

O pijama de bumbac și cadoul perfect chiar există. 

Halate pentru bărbați

Un halat de baie de bărbați este binevenit oricând. Croiala practică este divină. Un design clasic se rezumă la parte peste parte și un cordon în talie, mai mult nici că-ți trebuie. 

Oferindu-i în dar un halat de baie îi vei asigura confortul perfect. Poți alege modele în funcție de lungime: unele ajung până la mijlocul coapselor, în timp ce altele sunt sub genunchi. Dacă știi că-i place să fie mai înfofolit, știi ce să alegi. 

Totodată, unele halate sunt confecționate din micropluș moale. Ți-aș sugera să optezi pentru acestea deoarece nu numai că țin de cald, dar și ajută la relaxare. Iar legat de culoare – mergi la sigur! Partenerul tău este mai extravagant? O culoare aprinsă îi va contura personalitatea. Însă, poți opta și pentru culori neutre. Acestea sunt pe gustul oricui. 

Lenjerie intimă 

Cele mai citite articole

Nu, nu este de prost gust să îi dăruiești o lenjerie intimă. Crede-mă pe cuvânt că niște boxeri de bărbați sau niște chiloți de bărbați sunt exact ce trebuie.

Poate că nu știi sigur ce să-i alegi: boxeri sau chiloți? Diferența dintre cele două este destul de simplă. Dacă boxerii sunt confortabili, eleganți și moderni, chiloții sunt clasici, dar rămân o securitate pentru mulți bărbați. 

În ambele cazuri, modele sunt diverse. Unele sunt fără cusături sau sunt modele din fibră de bambus, iar altele sunt modele pur și simplu basic. Ai încredere în intuiția ta și vei alege pentru el exact ce-i place. 

Seturi 

Sunt acele seturi de bărbați care te salvează cât ai zice pește. Fie că e vorba de șoșete pentru bărbați, lenjerie intimă sau pijamale, acestea economisesc atât timpul petrecut alegând modele individuale, cât și banii, deoarece seturile tind să fie mai ieftine. 

Fără discuții, seturile de lenjerie și articolele de îmbrăcăminte îți vor face viața mai ușoară atunci când îi vei căuta iubitului tău cadoul potrivit. 

Majoritatea acestora vin în modele sau culori diferite. Totodată, un set de pijama este ideal, deoarece poți alege ca acesta să fie compus din tricou sau pantaloni lungi sau scurți, în funcție de sezon. În plus, cu un set, partenerul tău poate crea noi modele de pijama, exact pe gustul său. 

Accesorii 

Este partenerul tău îndrăgostit de sport sau de drumeții? Ce-ai spune să-i dăruiești un rucsac sau o geantă? Dacă este fan drumeții scurte atunci poți să-i faci cadou o borsetă în care să-și împacheteze confortabil toate lucrurile esențiale. 

Pe de altă parte, dacă preferă drumețiile lungi atunci un rucsac ultraușor, realizat din material durabil este un cadou superb.

Dacă este fanul activităților sportive, iar mersul la sală face parte din programul său, o geantă sport confecționată dintr-un material rezistent îl va îmbucura. În aceasta își va putea stoca fără probleme tot ce are nevoie pentru un antrenament. 

Nu va trebui să se streseze că geanta se va rupe, datorită materialelor durabile din care este realizată. Aceasta va fi protejată împotriva oricărei ruperi. 

Concluzie 

Dintr-o dată alegerea unui cadou pentru partener nu mai pare atât de imposibilă. Aceste idei sunt potrivite pentru orice bărbat. Nu are cum să nu-i placă, iar astfel tu nu ai cum să dai greș. Play it safe!

Cele mai citite articole