5 modele de adidasi potriviti pentru tinutele de vara

In timpul verii, ai nevoie de incaltaminte comoda, pe care sa o poti purta atat la plimbare, cat si la shopping, fara sa intampini dureri de picioare. Ce poate fi mai potrivit decat perechile cool de pantofi sport, care iti ofera confort si versatilitate? Din fericire, adidasii pot fi purtati atat cu rochiile preferate, cat si cu jeansi sau pantaloni scurti, pentru tinute perfecte de vara.

Descopera, in randurile de mai jos, care sunt modelele de adidasi potriviti pentru o tinuta de vara, care sa iti ofere si confortul dorit!

Adidasii colorati

Prima pereche de adidasi pe care merita sa o introduci in colectia de pantofi? Ia in calcul adidasii colorati! Gasesti numeroase modele multicolore, in functie de nuantele preferate, ce pot fi purtati in orice tinuta casual sau feminina.

De pilda, adidasii colorati pot fi asortati cu o rochie vaporoasa midi, la fel de colorata, sau cu jeansi albastri si un tricou alb, pentru tinute estivale la moda. Adidasii colorati iti ofera confort pe timpul zilei, fie ca te plimbi, fie ca esti nevoita sa stai mult in picioare la locul de munca.

Adidasii albi

Esti adepta unui stil clasic? Opteaza pentru o pereche de Adidas Stan Smith, modelul pe alb care se potriveste cu orice. In plus, acest model va fi in trend in orice sezon, asa ca nu te teme ca se va demoda.

Adidasii albi sunt prezenti in tinute in special vara, indiferent daca esti in cautarea unor modele usoare, din panza sau din piele. Daca nu stii cu ce sa porti adidasii albi, iti oferim cateva sugestii:

  • Alaturi de crop top si pantaloni scurti;
  • Alaturi de jeansi si tricou oversized;
  • Cu fusta plisata si camasa casual;
  • Cu rochii vaporoase, scurte, midi sau lungi;
  • Cu pantaloni eleganti si tricou simplu din bumbac;
  • Alaturi de un costum de inspiratie masculina.

Adidasii cu platforma

Cele mai citite articole

Orice pasionata de moda trebuie sa aiba in garderoba si o pereche de adidasi moderni, cu platforma. Aceste modele pot fi combinate cu jeansi skinny, pantaloni scurti, fuste sau rochii, in functie de tinuta pe care vrei sa o obtii.

Pentru a crea o tinuta comoda de vara, poarta adidasii cu platforma alaturi de o pereche de colanti scurti si un tricou larg. Nu trebuie decat sa adaugi un rucsac si ai obtinut un outfit modern pentru vara!

Adidasii cu imprimeu floral

Aproape ca nu exista adidasi mai potriviti pentru vara decat cei cu imprimeu floral, care atrag atentia asupra picioarelor.

Alege adidasii cu imprimeu floral in combinatie cu o rochie alba, vaporoasa sau cu o fusta plisata si un maiou, pentru un plus de originalitate. In ceea ce priveste geanta, poti alege un model cu acelasi imprimeu ca adidasii.

Adidasii in nuante pastel

Iti doresti adidasi deschisi la culoare? Poti lasa deoparte modelele cu imprimeu sau pe cele colorate in exces si sa te indrepti catre cele in nuante pastel, excelente pentru vara! Poarta adidasii in nuante pastel alaturi de o fusta cu imprimeu inedit sau buline clasice si o camasa cu volane, daca iti doresti o tinuta fresh si delicata pentru vara.

Adidasii in nuante pastel arata bine si cu o pereche de pantaloni scurti din denim si un tricou din bumbac, pentru un look relaxat si usor de obtinut.

Adidasii se integreaza perfect in orice stil vestimentar, asa ca merita sa-i incluzi in garderoba ta, pentru un look stylish si sofisticat!

Cele mai citite articole